100pieces Prepared Microscope Histology Slides Set In Plastic Box factory and manufacturers | Yuanhang

100pieces Disiapake Mikroskop Bidhang Slides Set Ing Box Plastic

Short Description:

Set of 100 prepared slides, including plants, insects, and animal tissues, used in biological education Samples preserved in cedar plastic box and sealed with a coverslip to preserve specimens and prevent contamination Labeling provides specimen identification Slides are composed of optical glass for clear viewing Set comes in fitted plastic storage box to prevent breakage and ease handling Different kinds of slides include normal tissue;human pathological slides; micro-organisms and genetic...


Detail produk

Tags Product

Set of 100 minger disiapake, kalebu tetanduran, serangga, lan jaringan kewan, digunakake ing pendidikan biologi
Samples preserved in cedar plastic box and sealed with a coverslip to preserve specimens and prevent contamination
Labeling provides specimen identification
Slides are composed of optical glass for clear viewing
Set comes in fitted plastic storage box to prevent breakage and ease handling

macem-macem jinis minger kalebu jaringan normal; minger patologi manungsa; mikro-organisme lan génétika minger; ganggang, kelompok jamur, lumut lan paku tanduran minger; botani lan zoologi minger; Bidhang kewan lan minger embryology.

                                                        mixed box set for 100pcs catalog
1.Root tip saka tanduran LS 51.Motor mburi piring WM
2.Young ROOT saka plantT.S. 52.Spinal ari TS
3.Apical Bud LS LS gedhe 53.Nerves
4.Stem saka Cucurbita moschata LS 54.Corpus ventriculi Sec.
5.Stem saka monocotyledon TS 55.Kidney saka LS
6.Stem saka dicotyledon TS 56.Artery lan pembuluh getih Sec.
7.Stem saka xylophyta dicotyledon TS 57.Intestine saka TS
8.Lower epiderm saka rwaning horsebean WM 58.Ciliated epitelium saka gill TS
9.Penicillium WM 59.Lymph simpul Sec.
10.Leaf saka Ligustrum lucidum TS 60.Lung Sec.
11.Chlamydomonas WM 61.Pancreas TS
12.Three jinis bakteri 62.Testis TS
13.Microzyme WM 63.Ovary saka Sec.
14.Planaria TS 64.Sperm saka smear
15.Earthworm TS 65.Agaricus Sec.
16.Root tip saka Allium cepa LS 66.Volvox WM
17.Mitosis saka Sec kewan. 67.Aspergillus WM
18.Nostoc commune WM 68.Seed saka Zea Mays LS
19.Eggs saka Taenia solium WM 69.Leaf saka Hydrilla verticillata LS
20.Euglena 70.Paramecium
21.Fly wing sel 71.Epidermal saka WM Animal
22.Leaf saka Pinus TS 72.Bone sel Sec.
23.Plasmodesmus Sec. wentis 73.Fly
24.Conjugation saka Spirogyra WM 74.Hydra LS
25.Simple-sel endhog saka Frog Sec. 75.Hydra TS
26.Spore saka Equisetum arvense WM 76.Ascaris CS
27.Nostoc WM 77.Pollen-mbeta wentis saka Honeybee WM
28.Lichen Sec. 78.Mouthpart saka Honeybee WM
29.Polliondium saka Funaria LS 79.Mouthpart saka Housefly WM
30.Honeybee wing 80.Large usus TS
31.Earthworm CS 81.Mouthpart saka nyamuk WM
rwaning 32.Funaria 82.Escherichia coli smear
33.Frond saka Marchantia Sec. 83.Rotifera WM
34.Cyphella saka Marchantia Sec. 84.Letter e WM
35.Pollen germination WM 85.Epiderm saka Allium WM
36.Ovary saka Lilium TS 86.Spirogyra WM
37.Matuer anther saka Lilium TS sel 87.Epithelium saka cavitas Oris saka HumanW.M.
38.Flower saka Capsella bursa-pastoris WM 88.Zygote saka ascarid lumbricoide WM
39.Pollen saka Brassica campestris var.oleifera WM 89.Rhizopus WM
40.Leaf saka Jasminum nudiflorum TS 90.Chromosome saka WM manungsa
41.Simple squamous epitelium Sec. 91.Meiosis saka walang Sec.
42.Stratified squamous epitelium Sec. 92.Cyclops
43.Skin Human (show rambute follicle) Sec. 93.Berry WM Rambut
44.Skin Human (show kringet kelenjar) Sec. wulu 94.Bird
45.Dense jaringan ikat (tendon LS) Sec. 95.Ant WM
46.Loose WM jaringan ikat 96.Fruitfly WM
47.Blood saka smear Human 97.Fruit saka Ficus carica TS
otot 48.Skeletal LS & TS 98.Aphis
otot 49.Smooth islolated WM 99.Fish gill CS
otot 50.Cardiac Sec. 100.Rat buntut CS

Company kita

Kantor mikroskop Slice Lab

Our company duwe dhewe pabrik sawijining lan laboratorium majeng, packaging sampurna bebas lan mode cepet saka transportasi pelanggan .Welcome kanggo ngunjungi lan produk adat kabeh ndonya.

 


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05