Babagan awake dhewe

Puyang Yuanhang Pengajaran Equipment Co., Ltd fokus ing kualitas produk, strictly kontrol biaya produksi, lan ndadekake pelanggan wareg. Kita Yahoo iku kanggo njaga cedhak cooperation karo pelanggan ing roto dawa. Adhering "roh integritas Manajemen humanized, nguber keunggulan", "apa aku ora wong, Aku wis wasis, wong wasis ngganti", kanggo nyedhiyani layanan kualitas paling apik kanggo pelanggan! We are looking nerusake kanggo komentar terkenal lan saran saka saben kanca, tangan ing tangan karo pelanggan anyar lan lawas lan nggawe sesuk luwih! Njupuk pesenan ing ngarep lan luar negeri, welcome gambar selaras lan conto! Welcome to takon rembugan!

Yuanhang Pengajaran Equipment wis nambah pengalaman sugih ing lapangan slicing biologi lan Penyetor laboratorium liyane lan produksi peralatan lan dodolan, lan kekuatan technical kuwat lan Kapabilitas pangembangan prodhuk kuwat. Punika wiyar Applied kanggo memulang eksperimen ing institusi kang luwih learning lan sekolah dhasar lan sekolah menengah ing ngarep lan luar negeri, kayata tetanèn, kehutanan, peternakan kewan, medicine, sekolah normal, institusi riset ilmiah, lan sapiturute, kang melu macem-macem kothak pendidikan.

Product: spesimen mikroskopik, kewan lan tanduran spesimen, kewan lan tanduran spesimen, materi ditempelake spesimen organik (spesimen kristal), model (model medical eksperimen memulang, memulang model), patologi manungsa, Bidhang lan embryology, Parasitology, medicine, mikrobiologi, tandha tanduran patologi, zoologi lan botani mikroskop kelas geser, conto anatomi, spesimen anatomi, spesimen plastication saben fault, model anatomi, spesimen cast babagan pembuluh darah lan produk liyane.

Engineering: construction saka laboratorium fisika biokimia, pambangunan nyebarake kampus, lan pambangunan kelas multimedia.

herbarium kalebu: spesimené koleksi bale, medicinal spesimené koleksi bale, rwaning bale koleksi spesimen, biorecorve Museum, museum spesimen kewan, herbarium, kewan lan conto tanduran koleksi bale, simulasi museum spesimené ekologis, taman ekologis, Taman biologic, herbarium, kamar sajarah, kamar geografis, etc.

Professional produksi: spesimen, spesimen patologi, spesimen patologi, bagean histologis, plasticizing spesimen, Kripik bio, spesimen balung, parasit irisan, irisan microbial, irisan-irisan saka Tiongkok, irisan-irisan tanduran, minger mikroskop, bagean mikroskopik, spesimen patologi lan patologi, spesimen, spesimen biologi, tanduran bagean patologi, patologi tanduran, patologi kewan, biopsi patologi manungsa, biologi mikroskop geser, bagean kewan, Bidhang kewan, mbukak parasit, mbukak microbial, smear microbial, bagean wulangan Tiongkok, bagean medical, memulang bagean, spesimen reged, spesimen, spesimen, spesimen cast, conto taneman laminating, spesimen stripping, spesimen anatomi, spesimen bagean, spesimen serangga, spesimen kewan, spesimen suntik, kupu, spesimen pepe, embrio, spesimen, spesimen, bagean biologi, Bidhang lan Embryology Cut Slice, botani bagean, spesimen gesang Sajarah, bagean botani, medical bagean Parasitology, bagean microbiological, conto biologi, conto parasit, mikroskop biologi, mikroskop, kaca tingal astronomi, kacamata, spesimené gendul, pasugatan Petri, beaker, lan kaca kimia.



Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05