News

  • slides Dianggo

    Slides sing minger kaca utawa minger quartz iku kanggo diamati ing mikroskop. Nalika nggawe sampel, sel utawa minger tissue diselehake ing Muter kaca lan coverslip diseleh njeroné observasi. Optically, sheet kaca-kaya sing dipigunakaké kanggo nggawé prabédan phase. 1, cara smear iku ...
    Waca liyane
  • Mikroskop Knowledge Adil Saka Points Utama

    dawa Limited karo 160 dawa tabung adil Bentenipun: lensa adil 160 dawa tabung ora bisa ngganti kadohan optik, lan lensa adil pandjenengan bisa ditambahake kanggo piranti liyane; kayata mikroskop biologi yen maha lensa adil, sampeyan bisa nambah piranti neon, ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi Telecentric Jarak

    Ana telung lensa telecentric: 1. barang-sisih lensa telecentric - lensa obyek telecentric punika diaphragm maksimum diselehake ing sistem optis bidang fokus sisih image, nalika maksimum diaphragm diselehake ing bidang fokus bidang gambar, sanajan owah-owahan obyek kadohan ...
    Waca liyane
  • Apa Mikrobiologi

    microorganisms eukariotik nduweni membran organel sel lan kalebu kelompok jamur lan protista, déné organisme-kabeh prokaryotic kang microorganisms-sing konvènsi diklasifikasikaké minangka kakurangan organel membran lan kalebu eubacteria lan Archaebacteria. Microbiologists traditionall ...
    Waca liyane
  • Metode Produksi Showcase

    spesimen Serangga kanggo pameran sing utamané dipigunakaké kanggo populèr kawruh serangga, memulang lan ngunjungi. Ing cara produksi iku spesimen saka serangga sing disusun ing kothak spesimené pameran miturut urutan ngremboko sing urip, kayata endhog, abad beda saka anak serangga, pupa ...
    Waca liyane
  • Cara Of Making The Entah Serangga spesimené

    Paling saka spesimen wadi ing serangga entah sing Protocèratop, Eupolyphaga, Pteris halibut, Oystrus, lan Ophiopogon japonicus, Eupolyphaga et al., Endhog lan anak serangga saka nymphs lan serangga perverted urip ing banyu, Pupa lan ing. Supaya parasit direndhem sawise ora deformed, aft ...
    Waca liyane
  • Medicinal Solution Resep Of The direndhem Plant Spesimen

    (1) Tujuan kecemplung biasa ing bumbu. 70% alkohol utawa solusi formaldehida 5 ~ 10%. impregnation alkohol bisa pengawetan long-term, nanging gampang kanggo gawe putih; solusi banyu formaldehida punika mirah, nanging uga bisa nyimpen werna tartamtu, nanging solusi gampang kanggo kuning. woh gedhe ...
    Waca liyane
  • Paraffin Section Teknologi

    cara bagean Paraffin punika proses dhasar, tissue tetep pisanan iki sakabeheng dening pengawasan, dehidrasi (karo nambah konsentrasi etanol, lan sapiturute), transparent (karo xylene, etc.), Baptist paraffin (paraffin) Embedded ing pamblokiran lilin, ngiris lan wernani dening slicing mesin lan digawe menyang sl ...
    Waca liyane
  • Produksi Slices Biologi

    Ana pirang-pirang cara kanggo nggawe spesimen biopsi, kang bisa dipérang dadi rong kategori: cara non-slicing lan cara slicing: cara non-slicing, kayata smear, paving, tableting, mecah lan ngrakit; cara slicing kalebu cara Slice paraffin, cara irisan collodion, sec beku ...
    Waca liyane

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05