slides Dianggo

Slides sing minger kaca utawa minger quartz iku kanggo diamati ing mikroskop. Nalika nggawe sampel, sel utawa minger tissue diselehake ing Muter kaca lan coverslip diseleh njeroné observasi. Optically, sheet kaca-kaya sing dipigunakaké kanggo nggawé prabédan phase.

1, cara smear materi roto-roto ditutupi ing Muter kaca ing cara produksi.

bahan smear iku organisme sel tunggal, ganggang cilik, getih, budaya bakterial, flora ngeculke lan fauna, testis, anthers lan ing.

2, cara tabletting materi biologi diselehake ing antarane Muter lan coverslip, ngetrapaké meksa tartamtu, sel jaringan bakal dadi cara produksi ingkang dipun teken.

3, cara loading kanggo njupuk materi biologi kabèh mlebu menyang spesimen Muter digawe saka cara iki bisa digawe menyang loading sak wentoro utawa permanen.

4. Irisan punika conto Muter digawe saka irisan Cut saka daging lan balung.

 


Post wektu: Dec-04-2018

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05