Rreth nesh

Xinxiang Yuanhang Teaching Equipment Co, Ltd fokusohet në cilësinë e produktit, në mënyrë rigoroze kontrollon kostot e prodhimit, dhe i bën konsumatorët të kënaqur. Qëllimi ynë është që të mbajë bashkëpunim të ngushtë me klientët në afat të gjatë. Respektimi i "menaxhimit të humanized frymën e integritetit, ndjekja e përsosmërisë", "nuk kam asnjë njerëzit, unë kam talentuar, njerëz të talentuar I ndryshimit", për të siguruar të mirë të cilësisë të shërbimit për konsumatorët! Ne po shohim përpara për komentet e tyre të vlefshme dhe sugjerime nga çdo shoku, dorë për dore me klientët e rinj dhe të vjetër dhe për të krijuar një të mirë nesër! Të marrë urdhra në shtëpi dhe jashtë vendit, të mirëpritur vizatimet përshtatur dhe mostra! Mirë se vini për të pyetur negociuar!

Yuanhang Teaching Equipment ka grumbulluar përvojë të pasur në fushën e presje në feta biologjike dhe furnizime të tjera laboratorike dhe pajisjet e prodhimit dhe shitjes, dhe ka forcë të fortë teknike dhe aftësi të fortë zhvillimit të produktit. Ajo është aplikuar gjerësisht në mësimdhënie eksperimentale në Institucionet e arsimit të lartë dhe të shkollave fillore dhe të mesme në shtëpi dhe jashtë vendit, të tilla si bujqësia, pylltaria, blegtori, mjekësi, shkolla normale, institucionet kërkimore shkencore, etj, e cila përfshin fusha të ndryshme të arsimit.

Product: mostra mikroskopike, kafshëve dhe bimëve mostrave, shtazore dhe bimore mostrave, materiale ngulitur organike mostra (mostrave kristal), modeli (modeli mjekësor eksperimentale mësimdhënies, mësim model), patologji njerëzore, Histologji dhe embriologji, parazitologjisë, mjekësisë, mikrobiologji, shenjë e patologji bimore, zoologji dhe botanikë rrëshqitje klasës mikroskop, mostër anatomike, mostrave anatomike, mostra plastication e çdo faj, model anatomi, mostra vaskulare hedhura dhe produkte të tjera.

Engineering: ndërtimi i laboratorit biokimik fizikës, ndërtimi i transmetimit kampus, dhe ndërtimi i klasave multimedia.

Koleksion bimësh të thara përfshin: sallën mostër mbledhjes, medicinale sallë mbledhjes mostër, fletë mbledhjes mostër sallë, biorecorve Muzeut, kafshëve mostër muze, koleksion bimësh të thara, të kafshëve dhe salla e mbledhjes bimë mostër, simuluar ekologjike muze mostër, park ekologjik, kopsht biologjik, koleksion bimësh të thara, dhomë historike, dhomë gjeografike, etj

prodhim profesional: mostra, mostra patologjike, mostra patologjike, seksionet histologjike, plasticizing mostrave, patate të skuqura bio, mostra të eshtrave, parazitëve fetë, fetë mikrobike, feta e mjekësisë kineze, feta bimore, slides mikroskop, seksionet mikroskopike, mostra patologjike dhe patologjike, mostra, mostrave biologjike, bimë seksion patologji, patologji bimore, patologji të kafshëve, biopsi patologji njerëzore, rrëshqitje biologjike mikroskop, seksion kafshëve, Histologji kafshëve, ngarkesës parazit, ngarkesës microbial, shpifjeve microbial, kineze seksion mësimi mjekësi, seksion mjekësore, seksione mësimdhënie, mostra bruto, mostrave, mostrave, mostrave të hedhura, mostrave laminating bimore, mostrave nxjerrje, mostrave anatomike, mostrave sektorial, mostrave insekteve, mostra të kafshëve, mostrave injectable, fluturat, mostrave të thata, embrion, mostrës, mostër, seksion biologji, Histologji dhe embriologji prerë Fetë, botanik seksioni, mostër historinë e jetës, seksioni botanik, mjekësore seksionin e parazitologjia, seksioni mikrobiologjike, mostër biologjike, ekzemplari parazit, mikroskop biologjike, mikroskop, syze astronomike, syze, mostër shishe, enët Petri, gotë, dhe qelqi kimike.Regjistrohu për gazetën tonë

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Na ndiq

në mediat tona sociale
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05