Lajme

 • slides Usage

  Slides janë slides qelqi apo slides kuarc për gjëra për të vëzhgohet nën një mikroskop. Kur bën një mostër, qeliza apo slides indeve janë të vendosur në një qelq dhe coverslip është vendosur mbi të për vëzhgim. Optikisht, një fletë qelqi-si përdoret për të krijuar një ndryshim faza. 1, metodë shpifjeve është ...
  Lexo më shumë
 • Mikroskopi Objektivi Njohuri nga pikat kryesore

  gjatësi të kufizuar me 160 objektivin gjatësi tub Dallimi: 160 gjatësi tub lente objektiv nuk mund të ndryshojë distancën e saj optik, dhe infinity lente objektiv mund të shtohet në pajisje të tjera; të tilla si mikroskop biologjike në qoftë se ajo është pafundësisht lente objektiv, atëherë ju mund të shtoni pajisje fluoreshente, ...
  Lexo më shumë
 • Klasifikimi Telecentric Lens

  Ka tre lente telecentric: 1. object-side lente telecentric - lente objekti telecentric është diafragmë aperture vendosur në sistemin optik të avionit fokale image anë, kur aperture diafragmë vendosur në aeroplan fokale image, edhe nëse ndryshimet objekt në distancë ...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë Mikrobiologjia

  mikroorganizmave eukariotike posedon membrana-lidhur organelles qelizore dhe të përfshijë kërpudhave dhe protists, ndersa organizma-gjithë prokariotike prej të cilave janë mikroorganizmave-janë klasifikuar konvencionalisht si mungon organelles membrana-i detyruar dhe të përfshijë eubakteret dhe archaebacteria. Mikrobiologët traditionall ...
  Lexo më shumë
 • Metodat e prodhimit Showcase

  mostra insekteve për ekspozitë janë përdorur kryesisht për popullarizimin e njohurive insekteve, mësimdhënies dhe vizituar. Metoda e prodhimit është se ekzemplarët e insekteve janë të rregulluar në kutinë e mostër ekspozitë, sipas rendit të tyre të zhvillimit të jetës, të tilla si vezë, moshave të ndryshme të larvave, pupa ...
  Lexo më shumë
 • Metoda e marrjes së papjekur Kandrra ekzemplar

  Shumica e mostrave të ruajtura në insektet papjekur janë Protoceratops, Eupolyphaga, Pteris shojzë e Atlantikut Verior, Oystrus, dhe Ophiopogon japonicus, Eupolyphaga et al., Vezët dhe larvat e nymphs dhe insekteve të çoroditura që jetojnë në ujë, Pupa dhe kështu me radhë. Në mënyrë që të bëjë të parazitëve ngjyhet pas nuk deformuar, aft ...
  Lexo më shumë
 • Zgjidhja medicinale receta e ngjyhet Mostrat bimëve

  (1) Qëllimi i zhytjes zakonshëm në ruajtës. 70% alkool ose 5 deri 10% solucion formaldehyde. Alkooli ngopja mund të jetë ruajtja afatgjatë, por e lehtë për të zbardh; Zgjidhja formaldehyde ujore është i lirë, por gjithashtu mund të ruaj një ngjyrë të caktuar, por zgjidhja është e lehtë të verdhë. fruta të mëdha ...
  Lexo më shumë
 • Parafine Seksioni Teknologji

  Metoda seksion parafine është procesi themelor, indet e parë fikse u larë nga inspektimi, dehidratim (me përqendrimet në rritje të etanolit, etj), transparent (me xylene, etj), Baptist parafine (parafine) të ngulitura në blloqe dylli, feta dhe njolla nga presje në feta makine dhe e bëri në sl ...
  Lexo më shumë
 • Prodhimi i Biologjike feta

  Ka shumë mënyra të ndryshme për të bërë mostra biopsi, të cilat mund të ndahen në dy kategori: Metoda jo-presje në feta dhe Metoda presje në feta: Metoda jo-presje në feta, të tilla si shpifje, duke hapur, tableting, bluarje dhe grumbulluar; Metoda e presje në feta përfshin metodën parafine Fetë, metodë fetë collodion, sec ngrirë ...
  Lexo më shumë

Regjistrohu për gazetën tonë

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Na ndiq

në mediat tona sociale
 • sns01
 • sns02
 • sns03
 • sns04
 • sns05