slides Usage

Slides janë slides qelqi apo slides kuarc për gjëra për të vëzhgohet nën një mikroskop. Kur bën një mostër, qeliza apo slides indeve janë të vendosur në një qelq dhe coverslip është vendosur mbi të për vëzhgim. Optikisht, një fletë qelqi-si përdoret për të krijuar një ndryshim faza.

1, metodë shpifjeve eshte material veshura mënyrë të barabartë në një qelq në një metodë të prodhimit.

Materialet e shpifjeve janë organizmat vetme-qelizë, algat e vogël, gjaku, kultura bakteriale, florën dhe faunën lirshme, testes, anthers dhe kështu me radhë.

2, metodë tabletimi është material biologjik vendosur në mes të rrëshqitje dhe coverslip, duke ushtruar një presion të caktuar, qelizat e indeve do të jetë një metodë e prodhimit të ngjeshur.

3, ngarkimit metodë është për të marrë të gjithë materialin biologjik vulosur në mostrave rrëshqitje bërë e kësaj metode mund të bëhet në ngarkim përkohshme apo të përhershme.

4. Slice është një mostër rrëshqitje të bëra nga një fetë prerë nga një trup i gjallë.

 


Ora Post: Dec-04-2018

Regjistrohu për gazetën tonë

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Na ndiq

në mediat tona sociale
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05