Tentang Kami

Xinxiang Yuanhang Ngajar Equipment Co., Ltd museurkeun kana kualitas produk, mastikeun ngatur waragad produksi, sarta ngajadikeun konsumén wareg. Tujuan kami anu ngajaga kerjasama nutup ku konsumén dina ngajalankeun panjang. Adhering ka "sumanget integritas manajemén humanized, anu ngungudag sahiji kaunggulan", "ngalakukeun I boga urang, Kuring geus gifted, jalma gifted I robah", nyadiakeun layanan kualitas pangalusna pikeun konsumén! Kami néangan maju ka komentar berharga maranéhanana sarta bongbolongan ti unggal sobat, raket jeung konsumén anyar jeung heubeul jeung nyieun isukan hadé! Candak pemesanan di imah jeung di mancanagara, ngabagéakeun gambar ngaropéa sarta sampel! Wilujeng sumping di inquire negotiate!

Yuanhang Ngajar Equipment geus akumulasi pangalaman euyeub dina widang slicing biologis jeung suplai laboratorium lianna jeung produksi parabot na jualan, sarta boga kakuatan teknis kuat tur kamampuhan ngembangkeun produk kuat. Hal ieu lega dilarapkeun pikeun bahan pangajaran eksperimen dina Lembaga pembelajaran luhur jeung sakola primér sarta sekundér betah tur mancanagara, kayaning kagiatan tatanén, kaleuweungan, peternakan, ubar, sakola normal, lembaga panalungtikan ilmiah, jsb, anu ngalibatkeun sagala widang atikan.

Produk: spésimén mikroskopis, sato jeung tutuwuhan spésimén, sato jeung tutuwuhan spésimén, bahan study spésimén organik (spésimén kristal), modél (model médis eksperimen ngajar, modél pangajaran), Patologi manusa, histology na émbriologi, Parasitologi, ubar, mikrobiologi, tanda tina tutuwuhan Patologi, zoologi jeung botani mikroskop kelas slide, specimen anatomis, spésimén anatomis, spésimén plastication unggal lepat, modél anatomi, spésimén matak vascular jeung produk lianna.

Rékayasa: pangwangunan laboratorium fisika biokimia, pangwangunan siaran kampus, sarta pangwangunan ruang kelas multimedia.

herbarium nu ngawengku: specimen kempelan aula, ubar specimen kempelan aula, daun aula kempelan specimen, biorecorve Museum, musium specimen sato, herbarium, sato jeung specimen tutuwuhan kempelan aula, simulated musium specimen ékologis, taman ékologis, kebon biologic, herbarium, kamar sajarah, kamar geografis, jsb

Profésional produksi: spésimén, spésimén patologis, spésimén patologis, bagian histological, plasticizing spésimén, chip bio, spésimén tulang, parasit nyiksikan, nyiksikan mikroba, keureut kadokteran Cina, keureut tutuwuhan, slides mikroskop, bagian mikroskopis, spésimén patologis jeung patologis, spésimén, spésimén biologis, pabrik bagian Patologi, Patologi tutuwuhan, Patologi sato, biopsy Patologi manusa, biologis mikroskop slide, bagian sato, histology sato, beban parasit, beban mikroba, ngolesan mikroba, bagian ajaran ubar Cina, bagian médis, ngajarkeun bagian, spésimén kotor, spésimén, spésimén, spésimén matak, spésimén tutuwuhan laminating, spésimén stripping, spésimén anatomis, spésimén sectional, spésimén serangga, spésimén sato, spésimén injectable, kukupu, spésimén garing, cikal bakal, specimen, specimen, bagian biology, histology na émbriologi motong Slice, botanis bagian, specimen sajarah kahirupan, bagian botanis, médis bagian Parasitologi, bagian microbiological, specimen biologis, specimen parasit, mikroskop biologis, mikroskop, kacamata astronomi, eyeglasses, specimen botol, masakan Petri, beaker, sarta kaca kimiawi.



Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05