Mixed Set Prepared Educational Microscope 10pcs Plant Pollen Slides factory and manufacturers | Yuanhang

Dicampur Siapkeun Disusun atikan mikroskop 10pcs Plant slides sari

Pondok Description:

Sari nyaéta denda ka zat powdery Wanadri séréal sari kasar nu aya microgametophytes jalu tina siki tatangkalan, nu ngahasilkeun gametes jalu (sél spérma). séréal sari boga jaket teuas dijieun tina sporopollenin nu ngajaga gametophytes mangsa proses gerak maranéhanana ti stamens ka pistil tatangkalan karembangan, atanapi ti congcot jalu jeung congcot bikang tutuwuhan coniferous. Mun lemahna sari dina pistil cocog atanapi congcot bikang, éta germinates, ngahasilkeun pipah sari nu t ...


jéntré produk

Tags produk

Pollen is a fine to coarse powdery substance comprising pollen grains which are male microgametophytes of seed plants, which produce male gametes (sperm cells). Pollen grains have a hard coat made of sporopollenin that protects the gametophytes during the process of their movement from the stamens to the pistil of flowering plants, or from the male cone to the female cone of coniferous plants. If pollen lands on a compatible pistil or female cone, it germinates, producing a pollen tube that transfers the sperm to the ovule containing the female gametophyte. Individual pollen grains are small enough to require agnification to see detail.

Dimensi: 1 "x 3" (25.6mm x 75.2mm)
Sample name is marked on each slide.
Plastic slide storage box included
Manufactured under ISO 9001 quality control standard
The label on the slides : 22x22mm on the right ,
Usually the left slide is blank ,we alos can put your company logo on the slides left .
LOGO can be OEM .

 

Tutuwuhan katalog slides sari
floral sari bertunas Bidadari tea floral sari Bidadari
gandum sari Bidadari béas floral sari Bidadari
brassica campestris sari Bidadari pir floral sari Bidadari
luffa aegyptiaca sari Bidadari peach floral sari Bidadari
impatiens sp Bidadari sari peony floral sari Bidadari
pinus sari Bidadari Paeonia lactiflora Pall floral sari Bidadari
jagung sari Bidadari pinus floral sari Bidadari
amis chamber jagong sari CS Jeruk reticulata floral sari Bidadari
Hippeastrum aulicum sari Bidadari floral katun floral sari Bidadari
Pinus massoniana floral sari Bidadari Saffron Crocus floral sari Bidadari
lacebark pinus floral sari Bidadari Lemes Bodas Tepung floral sari Bidadari
peach floral sari pengecambahan Bidadari jagung amis floral sari Bidadari

Pakét:

Wooden box : 25/30/50/100 pieces

kotak Plastik: 5/15/25/30/50/60/100 potongan

MOQ: 50 lembar pikeun tiap jenis


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05