wartos

  • slides Dianggo

    Slides anu slides kaca atawa slides quartz pikeun hal bisa dititenan dina mikroskop. Nalika nyieun sampel, sél atawa slides jaringan disimpen dina slide kaca jeung coverslip nu ieu disimpen thereon pikeun observasi. Optik, hiji lambar kaca-kawas dipaké pikeun nyieun hiji bédana fase. 1, metoda ngolesan nyaéta ...
    Maca deui
  • Mikroskop Pangaweruh tujuanana pikeun The nunjuk Utama

    panjangna kawates ku 160 panjang tube obyektif Bédana: lensa obyektif 160 panjang tube moal bisa ngarobah jarak optik, sarta lensa obyektif takterhingga bisa ditambahkeun kana alat sejenna; saperti mikroskop biologis lamun éta infinitely lensa obyektif, teras Anjeun bisa nambah alat fluoresensi, ...
    Maca deui
  • Klasifikasi Telecentric lénsa

    Aya tilu lenses telecentric: 1. obyék-sisi lénsa telecentric - lénsa obyék telecentric teh diafragma aperture ditempatkeun dina sistem optik tina pesawat fokus samping gambar, nalika aperture diafragma disimpen dina pesawat fokus pesawat gambar, sanajan parobahan obyék kajauhan ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Mikrobiologi

    mikroorganisme eukariot mibanda mémbran-kabeungkeut organél sél jeung kaasup fungi jeung protista, sedengkeun mahluk-kabeh prokaryote diantarana aya mikroorganisme-aya conventionally digolongkeun kana mawi organél mémbran-kabeungkeut na ngawengku eubacteria na archaebacteria. Microbiologists traditionall ...
    Maca deui
  • Métode Produksi showcase

    spésimén serangga keur paméran téh utamana dipaké pikeun popularizing pangaweruh serangga, modél pangajaran sarta ngadatangan. Metodeu produksi nyaeta yén spésimén serangga nu disusun dina kotak specimen paméran nurutkeun urutan developmental maranéhanana hirup, kayaning endog, umur béda ti jentik, pupa ...
    Maca deui
  • Metoda Nyieun The immature serangga specimen

    Kalolobaan spésimén dilestarikan dina serangga immature anu Protoceratops, Eupolyphaga, Pteris halibut, Oystrus, sarta Ophiopogon japonicus, Eupolyphaga et al., Endog jeung larva nymphs jeung serangga perverted hirup di cai, pupa jeung saterusna. Dina raraga nyieun parasit soaked sanggeus teu cacad, aft ...
    Maca deui
  • Ubar Solusi Resep Of The soaked Plant spésimén

    (1) Tujuan immersion biasa di pangawét. 70% alkohol atawa leyuran formaldehida 5 ~ 10%. impregnation alkohol tiasa pelestarian jangka panjang, tapi gampang pikeun ngabodaskeun; leyuran cai formaldehida téh mirah, tapi ogé bisa nyimpen hiji warna nu tangtu, tapi leyuran Gampang konéng. buah badag ...
    Maca deui
  • Parafin Bagéan Téhnologi

    Metoda bagian parafin nyaéta prosés dasar, jaringan dibereskeun heula ieu dikumbah ku pamariksaan, dehidrasi (kalayan ngaronjatna konsentrasi étanol, jsb), transparan (kalawan xylene, jsb), Baptis parafin (parafin) study di blok lilin, sliced ​​na patri ku slicing mesin jeung dijieun kana SL ...
    Maca deui
  • Produksi Of keureut biologis

    Aya loba cara pikeun nyieun spésimén biopsy, nu bisa dibagi jadi dua kategori: metoda non-slicing sarta metoda slicing: metoda non-slicing, kayaning ngolesan, paving, tableting, grinding na assembling; Metoda slicing ngawengku métode Slice parafin, metoda nyiksikan collodion, detik beku ...
    Maca deui
12Next> >> Page 1/2

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05