slides Dianggo

Slides anu slides kaca atawa slides quartz pikeun hal bisa dititenan dina mikroskop. Nalika nyieun sampel, sél atawa slides jaringan disimpen dina slide kaca jeung coverslip nu ieu disimpen thereon pikeun observasi. Optik, hiji lambar kaca-kawas dipaké pikeun nyieun hiji bédana fase.

1, metoda ngolesan teh bahan merata coated dina slide kaca dina metoda produksi.

bahan ngolesan mangrupakeun organisme-sél tunggal, ganggang leutik, getih, budaya baktéri, flora leupas sarta fauna, téstés, anthers jeung saterusna.

2, metoda tabletting teh bahan biologis ditempatkeun antara slide na coverslip, exerting a tekanan tangtu, sél jaringan bakal metoda produksi dikomprés.

3, metoda loading téh nyandak bahan biologis sakabeh disegel kana spésimén slide dijieunna tina metoda ieu bisa dijieun kana loading samentara atawa permanén.

4. Slice mangrupakeun specimen slide dijieun tina nyiksikan motong ti badan hirup.

 


Pos waktos: Dec-04-2018

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05